Hirdetés

Az X-Men forgatókönyvírója, illetve Solid Snake szinkronhangja hozza el az American McGee’s Alice tévés adaptációját

|

Tévésorozat készül az American McGee's Alice-ből.

Hirdetés

Nem mai cím, 2000-ben azonban hatalmas siker volt az American McGee's Alice, ami egy viszonylag jól ismert kaland kvázi horrorverziója. Alice (aki az Alice Csodaországban és Alice Tükörországban meseregényekből lehet ismerős), miután az egész családja meghal egy háztűzben, pszichiátriára kerül, ahol újra felfedezi Wonderlandet, az azonban súlyosan eltorzult a valóságban elszenvedett traumái miatt.

A játék 2011-ben folytatást is kapott, ez volt az Alice: Madness Returns.

Hirdetés

A sztori, hiába már több mint 20 éves, még mindig érdekes, hamarosan pedig már tévésorozatként is fogyaszthatjuk majd, miután az első, 2000-es X-Men film forgatókönyvírója és egyben Solid Snake szinkronhangja, David Hayter egy közleményben tudatta, sorozatot készít az American McGee's Alice-ből.

"Az American McGee's Alice és az Alice: Madness Returns játékszéria egy úttörő sorozat, ami egészen másképp tálal egy klasszikus mesét. Az eltorzult Wonderland kellős közepébe repít és megvilágítja a legsötétebb sarkokat is, amit még korábban sosem látott a világ. Elmondhatatlanul izgatott vagyok, hogy elhozhatom ezt a világot a közönségnek."

- mondta Hayter. A készülő produkció egyelőre nem lett egyik nagy stúdió által sem felkarolva, azt viszont már tudjuk, hogy a Radar Pictures és az Abandon Entertainment felel a gyártásért. Kíváncsian várjuk a további részleteket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)