Hirdetés

Az Xbox és a Nike közösen Space Jam cuccokkal álltak elő

|

Volt pár kellemetlen eredménye annak, amikor cipőmárkák álltak össze videojátékos cégekkel, de ez most nem tartozik ezek közé.

Hirdetés

Nem fogjuk letagadni, hogy már a fülünkön jönnek ki a videojátékos és animés cipők, de az őszinte undorunkat leginkább a végtelenül kellemetlen megvalósítások okozták. A helyzet az, hogy a mostani Nike x Xbox projekt nagyon menő lett, talán azért is, mert a cipőcsomaghoz egy különleges kontroller is jár.

Az új kollaboráció a Space Jam: Új kezdet érkezése miatt történik, így értelemszerűen mind a csukák, mind a kontroller Space Jam témájú, de ez az előnyére vált az egésznek.

Hirdetés

A Space Jam: A New Legacy x Xbox x Nike LeBron 18 Low (na, ezt mondjátok el tízszer gyorsan egymás után) csomagban van egy pár felemás cipő, melyek Gyalogkakukk és Prérifarkas színeit kapták, és egy Xbox kontroller, amin szintén a két hősünk színeit láthatjuk.

Mind a cipők, mind a kontroller nagyon jól néznek ki. Az egyetlen probléma, hogy ezeket senki sem fogja tudni csak úgy megvenni a sarki közértben. A vásárlást csak a Nike SNKR alkalmazásán keresztül lehet intézni, ráadásul ott is részt kell venni egy sorsolásos bohóckodásban. Szóval mi egyelőre csak távolról csodáljuk a cuccot. 

Nektek hogy tetszik?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)