Hirdetés

Az Xbox és a Swarovski bemutatta a női Halo játékosok tökéletes karácsonyi ajándékát

|

A sorozat 20 évfordulójának alkalmából készült a két különlegesség.

Hirdetés

Már 20 éve velünk van a Microsoft egyik legnépszerűbb videojáték-sorozata. Master Chief kalandjai számtalan órán át boldogították a játékosokat, a legújabb rész, a Halo Infinite pedig már a kapuban van. A többjátékos módjának bétája most is játszható, hogy a visszajelzések alapján a fejlesztők tökéletesíthessék a hamarosan esedékes, teljes megjelenés előtt.

A játék indulását és 20 éves évfordulót a Microsoft és a Swarovski közösen is megünnepli.

Hirdetés

Tekintettel Master Chief ikonikus 117-es számára, az ékszereket gyártó cég 117 Halo kristályszettet készített, ami a legendás sisakot és az Energy Swordöt tartalmazza. Ennél különlegesebb, ritkább és szemrevalóbb ajándékot nehéz lenne elképzelni bármilyen női gamernek az idei ünnepekre, van azonban egy apró bökkenő.

A Microsoft és a Swarovski, épp azért, hogy mindenkinek egyenlő esélyei legyenek, nem fogja árusítani a kollekciót. Ezeknek megszerzésére két lehetősége lesz a játékosoknak. Az első a Swarovskinál való regisztráció, ez azonban csak a francia, német, angol és amerikai vásárlók előtt nyitott.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A másik opció a StockX kampányban való részvétel, aminek keretén belül 10 dollárt kell adakozni, amivel automatikusan részt vehetnénk a sorsolásban, ahol 20 szettet szór majd ki a Swarovski, azonban magyarok ezen a felületen sem indulhatnak a nyereményjátékban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)