Hirdetés

Az Xbox fejese kimaxolta a Vampire Survivorst, a legritkább achievementeket is begyűjtötte

|

Phil Spencer két cégvásárlás között azért tudott arra is időt szánni, hogy hosszú órákat töltsön el a kedvenc indie mókájával.

Hirdetés

Az Xbox főnöke annyira nem aggódhat az Activision Blizzard felvásárlása miatt, ha súlyos órákat tol bele a Vampire Survivorsba - vagy épp ezzel vezeti le a feszültséget. Phil Spencer ugyanis heteket töltött azzal, hogy minden egyes achievementet teljesítsen az indie játékban, ami tavaly százezreket, ha nem milliókat kerített hatalmába.

Ezek között ott vannak a Victory Sword és a Chaos Malachite achievementek is, melyeket az Xbox játékosok alig 4,74 és 1,87 százalékának sikerült csak teljesítenie.

Hirdetés

A Microsoft videojátékos részlegének vezére már tavaly december 20-ig több mint 233 órát töltött el a játékkal, ami meglehetősen nagy szó volt, pláne úgy, hogy a Vampire Survivors november 10-én érkezett meg Xboxra. Spencer vagy egy korai példánnyal gyakorolt, vagy nem lépett ki a szobájából 10 napon keresztül.

Sok mindent lehet mondani Spencerre, de azt nem, hogy ne szeretné a játékokat. Remélhetőleg ezt a szeretet a munkahelyén is kimutatja, ahol jelenleg keményen dolgoznak az Activision Blizzard-üzlethez szükséges engedélyek megszerzésén..

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)