Hirdetés

Azeroth Choppers - az Amcsi motorok találkozik a WoW-val (videó)

|

Igen, ez tényleg történik: websorozat indul, melyben Ifj. Paul Teutul és csapata két motort fog összerakni: egy allisat és egy hordásat.

Hirdetés

Nem ez a Blizzard első olyan projektje, amibe ismert embereket von be - gondoljunk csak vissza az Ozzy Osbourne-os és Mr. T-s World of Warcraft reklámokra.

Amire viszont tényleg, teljesen komolyan nem számítottunk, az az Amcsi motorok (American Choppers) és a World of Warcraft összeolvadása. Az Azeroth Choppers egy április 17-től hetente jelentkező, nyolcrészes websorozat lesz, melyben két, Ifj. Paul Teutul által kiválasztott profi motorépítőkből álló csapat versenyzik egymással, az egyik az Alliance, míg a másik a Horde oldalán. Meglepő módon motorokat fognak építeni. A több szavazatot kapó járgány bekerül a játékba in-game mountként, amivel csak annyi a gond, hogy így vagy úgy, de az egyik oldal kimarad a mókából. Ez még akár rosszul is elsülhet, de reméljük a legjobbakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)