Hirdetés

Azonnal vinnénk ezeket a God of War mintájú kiegészítőket

|

A Sony és a SuperGroupies együttműködéséből létrejött egy óra, egy táska és egy pénztárca, melyek láttán még Kratos is kiköltekezne.

Hirdetés

Mindnyájunk legnagyobb örömére a videojátékok egyre elterjedtebbek, így azokra egyéb területeken is kezdenek felfigyelni. Most a SuperGroupies nevű, ruhákat és kiegészítőket gyártó cég kötött együttműködést a Sonyval, hogy kiadjanak egy pár God of War stílusú cuccot, amiket bizony mi is szívesen megkaparintanánk.

Hirdetés

A legdrágább a három kiegészítő közül az óra, melyért 19 ezer japán jent (~56 ezer forint) kér el a gyártó, ami ugyan elsőre drágának tűnik, de egy rendes óráért egyébként is ki kell fizetnünk hasonló összeget.

No, de mennyivel stílusosabb egy olyan eszköz, melyen Kratos Leviatán fejszéje és Atreus nyílvesszője a mutató! Az óra számlapja egyébként az egykori háború-isten pajzsát idézi, hátulján pedig a játék logóját is megtaláljuk.

Szerény véleményem szerint a következő kiegészítő a legmenőbb, hiszen rengeteg elemében hordozza a 2018-as játék jellegzetességeit. Ez egy táska, melyet 16800 jenért (~47 ezer forint) kínálnak, és kifejezetten igényesnek tűnik, hiszen a szövetet néhol bőr felületetekkel tarkították, ami rusztikus külsőt kölcsönöz neki. Természetesen ezen is rengeteg szimbólumot találunk, melyek feltűntek a játékban. 

Persze arra sem mondanék nemet, ha megdobnának a harmadik bemutatott kiegészítővel: a pénztárcával. Ezt több különböző mintázatú bőr(szerű) felület díszíti és szintén megtaláljuk rajta a Guardian pajzsot, illetve a belsejében a fejszét és az íjat dombornyomással. A pénztárcáért 11800 jent (~33 ezer forint) kell kifizetnünk. 

Az órát, a táskát és a pénztárcát is szeptember 14-ig lehet előrendelni a SuperGroupies weboldalán, de aki nagyon lecsapna rájuk, annak nem árt sietni, ugyanis limitált készlet áll rendelkezésre belőlük, így nem kizárt, hogy gyorsan elfogynak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)