Hirdetés

Azt tudtátok, hogy Észak-Korea nyerte a világbajnokságot?

|

Nem? Pedig állítólag az észak-koreai nép meg van róla győződve, hogy ők bizony nullára vertek mindenkit, majd a döntőt is lehozták.

Hirdetés

Én azt hittem, hogy az Észak-Koreával foglalkozó hírek kapcsán a Glorious Leader! című játékkal értük el a csúcsot, de közben befutott az államilag warezolt Angry Birds is és... és ez.

Felkerült a YouTube-ra egy videó, aminek az eredetiségéről ugyan nem vagyunk meggyőződve, de mindenképpen megéri rászánni azt az egy percet, amíg tart. A videóban egy észak-koreai csatorna híradója arról számol be, hogy az ország nemzeti csapata megnyerte a futball-világbajnokságot. Mindezt persze úgy, hogy a döntő felé vezető úton a japánoknak vertek egy hetest, az USA-nak négyet és nyilván Kínát is 2-0-ra gyalázták meg.

Az köztudott, hogy Kim Jong-un nagyon figyel arra, hogy a média mit mond szeretett népének, ezért tényleg nem lehetünk biztosak benne, hogy ez a videó vajon igazi, vagy egy nagyon jól eltalált fake. A szörnyű valóság az, hogy Észak-Korea csapata nem jutott ki a világbajnokságra, a tegnapi döntőt pedig Németország játszotta Argentína ellen. 

Egyébként néztétek a meccset?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)