Hirdetés

Kizárólag online stream formájában valósul meg idén a BAFTA Games Awards

|

Újabb rendezvény esett el, a koronavírus miatt fújták le az élő BAFTA Games Awards eseményt a szervezők.

Hirdetés

Külföldön és hazánkban is sorra törlik a nagyobb rendezvényeket a koronavírus miatt, és ez alól természetesen a gaming világ sem kivétel. A különböző kiadók még keresik a lehetőségeket, hogy bejelentéseiket milyen formában juttathatnák el a nagyvilág elé, de a legtöbben az online streaming mellett döntöttek. Most a BAFTA Games Awards is közzétette, hogy kizárólag online közvetítésben tartják meg a díjátadót. 

Hirdetés

A Brit Filmakadémia minden éveben díjazza a legjobb videojátékokat is, a tavalyi év legjobbjainak pedig április 2-án ítélik oda az aranyszobrocskákat. Az általában a londoni Elizabeth Hallban tartott rendezvény idén azonban elmarad a COVID-19 terjedése miatt, helyette egy online közvetítésben követhetjük majd, hogy kik az est nyertesei. 

"Vendégeink és munkatársaink egészsége és jóléte ez elsődleges számunka, így idén nem lesz közönség előtt felvett díjátadó a változásról, pedig minden jelöltet, vendéget, partnert és beszállítót értesítünk. [...] Azt a döntést hoztuk, hogy megváltoztatjuk a BAFTA Games Awards formátumát, és a vörös szőnyeges díjátadó helyett egy online közvetítés tartunk ugyanabban az időpontban."

A koronavírus terjedése miatti intézkedések rávilágítanak arra, hogy a streaming elterjedésével a közönség előtt tartott gaming események egyre inkább veszítenek jelentőségükből, ez az év pedig vízválasztó lehet ezen a téren. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)