Hirdetés

Ha követed a Bajnokok Ligáját, ezt mindenképp töltsd le

|

Holnap kezdődik a 2015/16-os Bajnokok Ligája csoportköre, a Sony pedig az UEFA-val együttműködésben kiadott egy appot, amit minden focikedvelő PlayStation 4 tulajnak érdemes letöltenie.

Hirdetés

Különösen jó hét ez azok számára, akik szeretik a futballt, ugyanis holnap jelenik meg a Pro Evolution Soccer 2016, és szintén holnap startol a Bajnokok Ligája csoportköre a Wolfburg-CSKA Moszkva, a Benfica-Astana, a Paris Saint-Germain-Malmo, a Manchester City-Juventus, a Real Madrid-Shakhtar és a Sevilla-Borussia Mönchengladbach összecsapásokkal.

Ennek örömére ma megjelent a PlayStation F.C. UEFA Champions League app, ami ingyenesen elérhető minden PlayStation 4-gyel rendelkező játékos számára. Az alkalmazásban megtippelhetjük a következő meccsek végeredményét, összeállíthatjuk saját csapatunkat, megnézhetünk néhány korábbi UEFA mérkőzést (ezt csak a PS Plus előfizetők), és nyerhetünk is egy rakat ajándékot, köztük PlayStation Vitákat, 1 terás PS4-eket, PS Plus előfizetést, vagy jegyeket az UEFA Bajnokok Ligája döntőjére szállással, utazással együtt. 

Semmit nem veszíthettek azzal, ha kipróbáljátok, úgyhogy hajrá! Egyébként melyik csapatnak szurkoltok idén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)