Hirdetés

Barbie autóból Nintendo 64 - zseniális vagy borzasztó?

|

Ha a fiúk kiskorukban nem is tudták magukat Barbie-kkal elfoglalni, azért Barbie nagy rózsaszín sportautóját eltologatták egy darabig. Valaki meg inkább beleépített egy Nintendo 64-et.

Hirdetés

Mindig lenyűgöznek minket a különböző átalakított gépházak, felturbózott konzolok, de az egész most egy új szintre lépett egy Robin Graves (ál)nevű művésznek köszönhetően.

Emberünk fogott egy rózsaszín Barbie Corvette-et és egy Nintendo 64-et, és egybeépítette a kettőt. Az egész mögötti történet úgy szól, hogy Graves szétszedte a konzolt, ami legalább egy évtizede egy szekrény alján porosodott az édesanyja házában. Egy nap átment hozzá a húga, aki meglátta a darabjaira bontott gépet, és dühös lett, mondván Gravesnek nem volt joga szétszedni olyasmit, ami kettejüké (vagy a családé) volt. Kis idő elteltével túlléptek ezen a problémán, de amikor jött a húg szülinapja, a bátyónak eszébe jutott, hogy a lány nem azért volt dühös, mert ő szétkapta a konzolt, hanem azért, hogy azt hitte, így már soha nem játszhatnak vele. Ekkor jött a felismerés, megvan a tökéletes ajándék.

Felment hát a padlásra, hogy megkeresse húga hőn szeretett Barbie Corvette-jét, viszont az is eszébe jutott, hogy vagy felrobbantotta némi tüzijátékkal, vagy szétlőtte egy BB gunnal. Sebaj, ott az eBay, 12 dollárért meg is rendelt egy sértetlen állapotú Barbie autót, és onnantól minden nap órákat dolgozott az „N64vette”-en. Felmerültek még egyéb problémák, de mindent sikerült áthidalni, a módosított gép elkészült, és függetlenül attól, hogy a pink szín mennyire áll hozzánk közel, azt el kell ismerni, hogy a megvalósítás hibátlan. Mint azt a képeken láthatjátok, a négy kontroller csatlakozója a hátsó lámpák helyén, a kazettaolvasó az ülések mögött, míg az extraként beszerelt kazettatartó a kocsi belsejében kapott helyet. Biztos, ami biztos, a csomagtartón ül egy macska is. Más színben vajon lehet ilyet?

Nektek tetszik? Vagy inkább egy Action Man autót kéne átalakítani ilyenre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)