Hirdetés

Megjelent a BarCraft app, GS-olvasóként is érdemes letölteni!

|

Mostantól egy sokat tudó alkalmazás is kiegészíti a BarCrafter-lét élményét.

Hirdetés

Rövid idő alatt hevesen megszaporodtak a BarCraftok országszerte, a Corvin-negyed közelében található BarCraft 1 és a Nyugatinál fekvő BarCraft 2 mellett már Szegeden és Debrecenben is lehet játékokkal, játékhősökkel, társasokkal körülvéve italozni kulturáltan.

Hirdetés

Mindez most még jobb élmény lesz, ugyanis megjelent iOS-re és Androidra a BarCraft app béta verziója, melyen keresztül minden infót megtudhattok a hozzátok közel eső bárok közelgő eseményeiről, kuponokat húzhattok be, értesülhettek a GameStar-megjelenésekről és a GameNightokról is, illetve ha egy társasjátékra tartjátok telefonotokat, hasznos információkat kaphattok róla (mint hogy hányan játszhatják, vagy hogy meddig tart egy menet). Teljesen ingyenes, úgyhogy mindenképp ajánljuk telepíteni.

Címkék: #barcraft
Platformok: Android iOS
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)