Hirdetés

Irány a BarCraft Debrecen, meghívunk egy italra!

|

A GameStar 2018/04-es számában már összesen négy BarCraft-os kupont találhattok, melyek egyikét Debrecenben válthatjátok be!

Hirdetés

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a lehető legtöbbet tudjuk nektek adni a GameStar magazinnal, miközben az ár változatlan marad. Az új lapszámhoz a teljes játékon felül 6400 forint értékű extra ajándék jár, úgyhogy most még egy fokkal jobban megtérül a befektetés, mint eddig.

Hirdetés

Budapesten a Nyugati pályaudvarnál és a Corvin-negyednél, valamint Szegeden és Debrecenben található jelenleg BarCraft esport bár, és hamarosan nyílik az ötödik Budán. Az újság 2018/04-es, április 20-án, pénteken megjelenő lapszámának utolsó oldalán mostantól négy BarCraft-kupont találtok, ugyanis míg múlt hónapban egy a szegedi egységbe szóló kuponnal bővítettük a felhozatalt, mostantól emellett megtaláljátok a debrecenibe szólót is. Ha átadjátok a pultnál, egy Health, Mana (ezek alkoholosak) vagy Rejuvenation (ez meg alkoholmentes) potival többet ihattok aznap. 

A BarCraft Debrecen a Piac utca 26. szám alatt található, ugorjatok be, igyatok valamit, társasozzatok, játsszatok, barátkozzatok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)