Hirdetés

Mostantól a szegedi BarCraftba szóló kupont is találtok a GameStar magazinban!

|

A két budapesti BarCraft mellett a szegedi bár GameStart olvasó látogatói is ajándékot kapnak.

Hirdetés

Egy csendes hétfői napon bágyadtan ültünk az irodában, azon tanakodva, hogyan lehetne még jobb a GameStar magazin. Felmerült, hogy strandpapucsot vagy parfümmintát kéne csomagolni hozzá, de úgy gondoltuk, még jobb lesz, ha egy újabb kuponnal bővítjük az utolsó oldalt.

Hirdetés

Sokan kérdeztétek, hogy a BarCraft-kuponokat a két nem-budapesti helyszínen is be lehet-e váltani, amire eddig lehangoló választ tudtunk adni. Közben viszont beszéltünk a srácokkal, és jó hírünk van: mostantól, a 2018/03-as lapszámtól nem két, hanem három BarCraft kupont találtok ott, melyek közül egy továbbra is a Corvin-negyed közelében található BarCraft 1-be, a másik pedig a Nyugati pályaudvarnál lévő BarCraft 2-be szól, viszont a harmadikat a szegedi BarCraftban cserélhetitek egy Mana, egy Health, vagy egy Rejuvenation potira. Vegyétek úgy, hogy az este első piáját (vagy az utolsót, kinek hogy) mi fizetjük. 

Ha tetszik az ajánlat, vegyetek GameStart, vágjátok ki a kuponokat, aztán igyatok mindenki egészségére.

A fenti képet hiába nyomtatjátok ki, a pultosok könnyen megkülönböztetik az újságpapírt a félfamentes másolópapírtól. Meg a "MINTA" felirat is árulkodó. Szépen játsszatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)