Hirdetés

Kitiltották a Barstool Sports csatornáját a Twitchről

|

Miután nagyon rosszul kezeltek egy helyzetet, tiltás lett a csapat jutalma.

Hirdetés

A mai nappal már nem elérhető a Barstool Sports Twitch-csatornája. A sajátos humorú csapat streamjét szinte rögtön banolták, amint a moderátoruk swattinggal fenyegetett egy streamert.

Hirdetés

A Barstool egy fizetős bokszeseményt közvetített, amikor tudomásukra jutott, hogy a műsort a LikeButta nevű felhasználó is streameli előzetes egyeztetések nélkül a saját oldalán. A Barstool moderátora, Devlin D'Zmura túlzásokba esve kérte meg a streamert, hogy ne közvetítse az ő műsorukat. Íme a screenshot a fantasztikus Twitch-chatről:

Aki esetleg nem tudná, hogy mi a swatting - az internetes szívatások legveszélyesebb és legundorítóbb formája, amikor valaki kamu bejelentést tesz egy videósról vagy streamerről a rendőrség, FBI, SWAT (innen a név) irányába. Nemcsak hogy a hatóságok erőforrásaival élnek így vissza, de mások biztonságát is fenyegetik. Sajnos már haláleset is lett egy ilyen "viccből".

A Twitch egyelőre nem kommentálta a tiltást, és azt sem tudni, mennyi időre függesztették fel a csatornát. Devlin azóta bocsánatot kért Twitteren, LikeButta viszont nem válaszolt, pedig a profilját elnézve a Barstool rajongója.

A Barstool egyébként természetesen nem küldte rá a rendőrséget a streamerre, de a fenyegetés önmagában tiltást érdemelt, mert ilyennel viccelni nem csak idiótaság, szabályzatba is ütközik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)