Hirdetés

Batman: Arkham Knight - képregényben készíti elő a sztorit a DC

|

Jövő év elején jelenik meg az első szám az Arkham City és az Arkham Knight történetét összekötő képregényekből. A DC a Batman-széria megszokott alkotóira bízta ezt a történetet is.

Hirdetés

A Batman: Arkham Knight június másodikai megjelenése még elég messze van, a DC és a Warner addig is szeretné fenntartani Rocksteady-féle Batman-történet befejező része iránti érdeklődést. Erre tökéletes lesz az a képregénysorozat, ami az Arkham City és az Arkham Knight közötti történéseket dolgozza fel.

A Rocksteady szerint kiváló lehetőséget biztosít az Arkham Knight egy ilyen képregényhez, ugyanis míg az eddigi részek a meglévő Batman-kánon történeteit dolgozták fel, az Arkham Knight karaktere teljesen új. A DC azt is bejelentette, hogy a Batman-képregényeket egy ideje író Pete Tomasi lesz felelős a történetért.

 

A belső rajzokat Viktor Bogdanovic és Art Thibert rajzolja majd, míg a borítókat Dan Panosian készíti. Azt is elárilták az Entertainment Weeklynek, hogy a történet szerint (spoiler alert!) miután az Arkham City végén Batman megöli a Jokert, és a városi börtönkomplexumot is bezárják, Bruce Wayne megkérdőjelezi hogy szüksége van-e még rá a városnak.

 

Ekkor pedig feltűnik az új játék főgonosza, Arkham Knight különféle gaztetteivel megválaszolja Batman helyett a kérdést. A képregények először csak digitálisan lesznek elérhetők, de a DC korábbi gyakorlata alapján később számíthatunk nyomtatott példányokra is. Az első szám február 24-én jelenik meg, a játék megjelenése pedig továbbra is június 2-ára van kitűzve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)