Hirdetés

Újraalkották a Batman: The Animated Series intróját az Arkham játékok stílusában

|

Ha szerettétek az eredeti rajzfilmsorozatot, akkor ezt is imádni fogjátok.

Hirdetés

A Denevérember keményvonalas rajongóinak valószínűleg nem kell bemutatni a Batman: The Animated Seriest, azt a rajzfilmsorozatot, amelynek többek között Harley Quinn karakterét is köszönhetjük. A négy évadot megélt széria legendás intróját pedig most valaki fogta, és teljes egészében átültette az Arkham videojátékok világába. 

Hirdetés

Batman: Arkham Knight, Batman: Arkham City és a Batman: Arkham Origins játékok segítségével sikerült összehozni az alábbi remek videót. A videó kölönösen azért látványos, mert egymás mellett pörög benne az eredeti és az új intró, így képkockáról képkockára megfigyelhetjük, milyen aprólékos munkát végeztek az alkotók. Ha csak a videojátékos anyagra vagytok kíváncsiak, akkor azt ide kattintva éritek el. 

Nektek mennyire jött be ez a múltidézés? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)