Hirdetés

Batman: The Enemy Within - egy meggyilkolt orosz diplomata fotóját is felhasználták a játékban (megrázó képek)

|

Ez történik, ha egy grafikus nem néz utána a forrásnak és meggondolatlanul használja az interneten fellelhető fényképeket. Az eredeti fotó felkavaró lehet, ennek tudatában kattints!

Hirdetés

Csak erős idegzetűeknek! Andrei Karlov, a törökországi orosz nagykövet 2016 decemberében egy kiállítás megnyitóján vett részt Ankarában, ahol egy török rendőrtiszt brutálisan meggyilkolta. A támadó direkt úgy tervezte az emberölést, hogy rengeteg kamera rögzítse a tettét. 

Hirdetés

A gyilkosságról az egész világon beszámoltak, a Karlov holtestének fotója bejárta a sajtót. Erre a fényképre bukkanhatott rá a Batman: The Enemy Within egyik grafikusa. 

A The Enemy Within második epizódjában ugyanis láthatunk egy olyan képet, amit egy hatalmas széf előtt ábrázol egy testet. Ez pedig teljesen egyértelműen a néhai Andrei Karlov fotója alapján került a játékba. Erősen kétséges, hogy ez direkt utalás lenne:

A Telltale Games csapata egyelőre nem nyilatkozott az ügyben, de elég valószínű, hogy módosítani fogják a Batman: The Enemy Withinben látható képet, mert lehet azért ennél elegánsabb megoldásokat is csinálni, lássuk be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)