Hirdetés

Batman új jelmezét és fegyvereit a Bloodborne inspirálta

|

A Batman: Urban Legends képregényben a Denevérember szörnyekkel veszi fel a harcot gótikus köntösben. Íme Batborne.

Hirdetés

Régóta követelik a játékosok, hogy a FromSoftware készítse el a Bloodborne folytatását vagy legalább a Sony üzleti modelljéhez igazodva portolják át PC-re, de egyelőre egyik sem valósult meg. Szerencsére más területeken azért számíthatnak újdonságokra a rajongók: készült képregény és született magyar nyelven is elérhető társasjáték, most pedig egy olyan karaktert ihletett meg a játék horrorisztikus világa, akinél talán sokan nem számítottak rá, mégis valahol adja magát: Batmant.

A Rick & Morty vs. Cthulhu, valamint a Thunderbolts írója, Jim Zub nemrég Twitteren kesergett róla, hogy a Bloodborne még mindig nem kapott olyan típusú frissítést, mint a Dark Souls 3 és a Sekiro: Shadows Die Twice, mondanivalóját pedig azzal fejezte be, hogyha a FromSoftware nem csinál több Bloodborne-t, akkor bizony neki kell megcsinálnia a saját változatát.

Hirdetés

Zub kijelentette, hogy a Batman: Urban Legends antológia képregény 20. számában megjelenő Castle Arkham történet pontosan ilyen lesz, amelyet ő és Max Dunbar rajzoló készítenek, és "Batborne"-ként hivatkozott rá. Alább láthatjátok, hogy milyen a Bloodborne által inspirált jelmezben, fegyverekkel és szellemkísérőkkel (?) harcol a gótikus Batman egy egészen másfajta Gothammel a háttérben:

Zub sok visszajelzést kapott az ízelítőként közzétett képekre, és egy kérdésre válaszolva azt is elárulta, hogy egyelőre nincs szó minisorozatról, de drukkol érte, hogy összejöjjön. 

A Batman: Urban Legends #20 várhatóan október 11-én fog megjelenni az amerikai piacon. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)