Hirdetés

Nagyjából így festene Batman egy következő generációs videojátékban

|

Valakinek sikerült újraalkotnia Unreal Engine 4-gyel A sötét lovag-trilógia főszereplőjét, és a végeredmény elég ütős lett.

Hirdetés

Egyáltalán nem véletlen, hogy sokan az Unreal Engine 4-et felhasználva alkotják meg játékaikat, ugyanis az Epic Games motorja számtalanszor bizonyította már, hogy kiváló látványvilágot tud a képernyőkre varázsolni. A rajongók pedig néha igencsak durva alkotásokat tudnak elkészíteni a segítségével.

Hirdetés

Ruslan Gadzhie például a motor segítségével összerakott egy 3D-s modellt Christopher Nolan filmtrilógiájának főszereplőjéről, vagyis a Christian Bale által megformált Batmanről. Az eredmény annyira jó lett, hogy akár még egy újgenerációs játékban is el tudnánk képzelni ezt a karaktert, amint profi mozdulatokkal péppé veri a rosszfiúkat.

A fenti videón kívül tudunk még mutatni néhány képet is a projektről.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)