Hirdetés

Ilyen, amikor a játékfejlesztő kislánya a főnök

|

Christopher Orbitsch fura helyzetbe került, amikor a Battle Princess Madelyn fejlesztése közben a kislánya úgy döntött, hogy átveszi az irányítást.

Hirdetés

Ahogy az ember felnő, úgy kezdik el egyre inkább megszokott konvenciók irányítani a képzeletét, hogy aztán irigykedve tekinthessen vissza a gyerekekre, akik továbbra is észbontó dolgokat tudnak kitalálni. Sokunk csak ábrándozik arról, hogy milyen jó lenne a gyerekek prekoncepcióktól mentes gondolatainak valamilyen formát adni, Christopher Obritsch-nak viszont minden napja így telik.

Orbitsch egészen addig grafikusként dolgozott, amíg úgy nem döntött, hogy független játékfejlesztőként folytatja pályafutását. El is határozta, hogy belevág egy projektbe, amivel gyerekkora legnagyobb kedvencének, az irdatlanul nehéz Ghouls'n'Ghosts-nak szeretne emléket állítani és egészen addig minden simán ment, amíg a kislánya, Madelyn el nem döntötte, hogy ő benne akar lenni a játékban.

Innentől kezdve mindent együtt találtak ki és így születhetett meg a Battle Princess Madelyn, a kislány képzeletbeli kalandjait örökíti meg. A játék egyébként már egy sikeres közösségi kampányt is maga mögött tudhat, úgyhogy a finanszírozással sem lesz probléma.

Egyébként Obritsch szerint nem csak Madelyn számára nagy élmény az egész projekt, hanem maga a játék is pozitív üzenetet hordoz, hiszen Madelyn így minden lánynak megmutatja, hogy a lányok is lehetnek lovagok és kiállhatnak magukért:

"Az óvodában rengeteg probléma volt abbol, hogy szekálták a fiúk és azt mondták neki, hogy ő nem szerethet hizonyos dolgokat, mivel lány. Elég gyakran összeverekedett emiatt a fiúkkal, igazi harcos hercegnő."

A Battle Princess Madelyn megjelenése valamikor 2018 februárban várható, addig pedig megnézhetitek hol tartanak a játék Kickstarter oldalán. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)