Hirdetés

Egy milliomos valódi battle royale meccset szervez egy szigeten

|

Hamarosan megelevenedik a PlayerUnknown's Battlegrounds. Vajon itt is lesz csirkevacsi?

Hirdetés

Bizonyára már ti is eljátszottatok a gondolattal, hogy milyen lenne a valóságban összehozni egy battle royale mérkőzést a haverokkal, és bár az Apex Legends különleges képességei vagy a Fortnite rajzfilmszerű grafikája és villámgyors építése ebben az esetben nem játszik, a PlayerUnknown's Battlegroundshoz hasonló földhözragadtabb lövöldéket simán át lehetne ültetni a gyakorlatba. 

Hirdetés

A HushHush.com közleménye szerint egy ismeretlen milliomos az ő segítségükkel pontosan ezt szeretné megvalósítani: egy valódi, 100 fős battle royale bajnokságot szervez, ahol a résztvevők egy privát szigeten airsoft fegyverekkel és érintésérzékeny testpáncéllal harcolnak majd. A megmérettetés várhatóan a télen kerül megrendezésre, három napig fog tartani, a nyertes pedig 130 ezer dollárt vihet haza jutalmul. Az esemény mögött álló csapat keres a "gamemaker" pozícióra is valakit, akinek hat héten keresztül kell dolgoznia a bajnokság létrehozásán, cserébe pedig 59 ezer dollárt kap. 

Az ismeretlen milliomos állítólag hatalmas rajongója a műfajnak és szeretné a valóságba ültetni a battle royale izgalmait a lehető legbiztonságosabb módon. Éppen ezért a szigeten lesznek egészségügyi szakemberek, akik felügyelik majd a bajnokságot és mivel a tervek szerint a verseny napi 12 órát ölel fel, ezért a résztvevők teljes ellátását biztosítják majd a szervezők. Jól hangzik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)