Hirdetés

Játékból másolt fegyverekkel akarták manipulálni az embereket, de nem jött össze

|

Ukrán felkelők bizonyítékot találtak az amerikai fegyverek jelenlétére Ukrajnában? Ja mégsem, ez csak pár Battlefield 3-as Stinger.

Hirdetés

A Battlefield játékok egyik védjegye a hihetetlen realisztikus képi világ. Apró hibák azonban a legnagyobb igyekezet mellett is becsúszhatnak. Sokkal kellemetlenebb azonban, ha valaki a játékban található fegyverek alapján készít élethű replikát.

Az Oroszország által támogatott ukrán felkelők a lushanki reptéren egy rajtaütés során bizonyítékot találtak arra, hogy az amerikai hadsereg komoly fegyverarzenállal támogatja Ukrajnát. Egyetlen apró pici hiba van csak az egész grandiózus leleplezésben: a Stinger rakétavetők oldalán található felirat, ami így szól: "Tracking Rainer".

De hát ennek nincsen semmi értelme. Persze, hogy nincs, elvégre ahogy ezeken a képeken láthatjátok, az eredeti fegyvereken a "Tracking Trainer" felirat olvasható.

Történetünk itt koránt sem ér véget. Érdekes módon ugyanis a Battlefield 3 játékban pontosan ugyan így lemaradt az a fránya T betű.

Mi tehát a mai tanulság? Lehet, hogy az Electronic Arts alapos és körültekintő munkát végez a Battlefield epizódok készítése során, de azért kamufegyverek gyártásánál ne másoljuk le őket egy az egyben, mert cinkessé válhat a dolog.

A "nagy fogásról" készült videót is érdemes megnézni. Még ha sikerültek is volna a fegyverek, azok a tákolt fa ládák elég érdekesnek tűnnek, jó, hogy nem szalma közé voltak bepakolva a rakétavetők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)