Hirdetés

Készül a Battlefield tévésorozat

|

Már izzik a tenyerünk alatt az egér, hogy végre a Battlefield 1 nyárra ígért bétáján találja magát. De amíg erre várunk, újabb remek hír érkezett a játéksorozattal kapcsolatban.

Hirdetés

A Battlefield sorozat 2002-es indulása óta egy több mint 60 milliós rajongótábort alakított ki magának, így nem csoda, hogy a legújabb rész októberi megjelenését feszült várakozás övezi.

 

Azonban egy másik Battlefield projekt is feltűnt a láthatáron: a Paramount TV és az Anonymous Content megvásárolta a videojáték jogait, hogy az Electronic Artsszal közösen TV sorozatot készítsen a háborúkon átívelő játékból. 

"A Paramount több területen is folyamatosan keresi az olyan igényes tartalmakat, amik illeszkednek a nézők igényeihez és versenyben tartják a csatornát. (…) Az EA által kiadott Battlefield elképesztően izgalmas története és hűséges rajongótábora lehetővé teszik számunkra, hogy egy valóban lebilincselő és egyedi élményt vigyünk a képernyőre." - közölte a Paramount TV elnöke.

Az EA alelnöke, Patrick O'Brien megjegyezte, hogy el sem tud képzelni ennél jobb csapatot, a sorozat elkészítéséhez. Külön kiemelte a Spotlight két Oscar-díjat kapott producere, Michael Sugar Battlefielddel kapcsolatos szenvedélyét.

Ha végignézzük a két cég repertoárját, joggal lehetük bizakodóak. Az Anonymous Content eddigi munkái között szerepel A visszatérő, a Mr. Robot, és a True Decetive; a sorozatkészítésben jártas Paramount TV felől pedig egyebek mellett a Star Trek…

Nagyon várjuk, vagy nagyon várjuk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)