Hirdetés

A Battlefield 1 trailer Team Fortress 2 módra zseniális!

|

Jelenleg is pörög a Battlefield 1 bétája, a hype pedig megihletett egy tehetséges animátort, aki a játék trailerét gondolta újra sajátos stílusban.

Hirdetés

Aki kicsit lemaradt volna az utóbbi napokban, annak itt a hétvége, hogy kipróbálja a Battlefield 1 szeptember 8-ig elérhető bétáját. Az első világháborús FPS azonban nem csak a játékosoknak, hanem a videókészítőknek is lehetőséget ad a kiteljesedésre.

A Tommy Charge néven alkotó YouTuber minden bizonnyal nagy FPS-rajongó is - a Team Fortress 2 karaktereivel a BF1 trailerét álmodta újra, a végeredmény pedig egész egyszerűen zseniális lett. 

A Source Filmmakerrel készített Battlefortress 1 című klipet paródiának szánta, de egy új játék trailereként is hihető lenne a videó. Az eredeti minden részét átalakította, és még a Seven Nation Army kapcsolódó remixe is sokat dob a hangulaton.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)