Hirdetés

Battle.net Desktop Launcher - először mozgásban

|

Közel hét percen keresztül láthatjuk mozgásban a Blizzard legújabb fejlesztését, a Battle.net Desktop Launcher-t.

Hirdetés

A Diablo III konzolos változatai, a StarCraft II: Legacy of the Void és a titokzatos Project Titan fejlesztése mellett a Blizzard nem szeretné elhanyagolni a Battle.net rendszerét sem.

A még béta állapotban lévő Battle.net Desktop Launcher alábbi videójában a StarCraft 2 kommentátor, Husky avat be minket a részletekbe. Az egyszerű, letisztult kinézetű asztali launcherből többek között könnyen elérhetjük a beállításainkat, olvashatjuk a híreket, telepíthetjük és elindíthatjuk a játékainkat (jelenleg a Diablo 3, a World of Warcraft és a StarCraft 2: Heart of the Swarm érhető el), értesítéseket kapunk a frissítésekről.

A Battle.net Desktop Launcher program béta fázisa hamarosan véget ér, addig el lehet dönteni, hogy van-e szükségünk rá. Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)