Hirdetés

Battletoads - egy speedrunner bekötött szemmel teljesítette a játék legnehezebb szakaszát

|

Sokaknak úgy is nehezen megy, hogy látják, mi van a képernyőn.

Hirdetés

Elképesztő speedrun futamot nyomott le Piotr Delgado Kusielczuk a Malmöben megrendezett European Speedrunner Assembly maratonon. A legendásan nehéz Battletoads legnehezebb szakaszát teljesítette könnyűszerrel - mégpedig úgy, hogy az egészből nem látott semmit.

Hirdetés

A The Mexican Runner néven játszó speedrunner feldobta az egyébként is rengeteg kihívást tartogató Battletoads futamot. A harmadik pálya hirhedten nehéz szakaszát, az úgynevezett turbo tunnelt teljesítette eltakart szemmel. Ez önmagában elképesztő teljesítmény, viszont Kusielczuk még csak egy életpontot sem veszített a szakaszon. Nézzétek meg ti is:

A játékos mindössze a játék hangeffektjei alapján mozgott, és elmondása szerint a legnehezebb az volt, hogy nem tudta, éppen milyen magasságban van a karaktere. Ahhoz képest így is simán megcsinálta.

The Mexican Runner egyébként több nehéz játékban is kiválóan teljesít, többek közt a Cupheadet és a Getting Over It With Bennet Foddy-t is elképesztő gyorsan képes végigvinni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)