Hirdetés

Befejeződött az Uncharted film forgatása

|

Annyi viszontagság után a Sony adaptációja végre révbe érni látszik.

Hirdetés

Felsorolni is sok lenne, hogy az elmúlt több mint tíz év során mennyi mindenen ment keresztül az Uncharted filmváltozata, mire eljutottunk odáig, hogy megkezdődhetett a forgatás. Szerencsére a Sony Pictures és a producerek nem adták fel, a kitartás pedig meghozta gyümölcsét: a stáb Ruben Fleischer (Zombieland, Venom) vezetésével augusztusban megkezdhette a munkát, méghozzá a Pókember-filmekből ismert Tom Holland főszereplésével, valamint Mark Wahlberggel az oldalán. 

Hirdetés

Ennyi viszontagság után nem csoda hát, hogy mindenki fellélegzett, amikor a hivatalos Uncharted Twitterre felkerült egy fotó, amely a forgatás végét hirdette egy csapóval és Nathan Drake ereklyéjével. A kísérő szövegben egyébként a "Sic Parvis Magna" olvasható, ami az Uncharted sorozat legismertebb latin idézete és nagyjából annyit tesz, hogy "minden nagy kicsiként indult." Persze az utómunkálatok még hátravannak, de ez mindenképpen egy nagy előrelépés. 

A nagy eseményt a Sully-t megformáló Mark Wahlberg is megtisztelte, méghozzá egy új fotóval:

Hogy mikor kapjuk meg a legelső teasert a filmből, az még kérdéses, mindazonáltal Holland azóta már a Pókember 3 forgatókönyvével van elfoglalva. A legutóbbi álláspont az, hogy az Uncharted filmet 2021. július 16-án mutatják be, remélhetőleg ennek már nem tesz keresztbe a járvány. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)