Hirdetés

Befutott a Castlevania sorozat utolsó évadának trailere és premier dátuma

|

Már csak hetekre vagyunk a Netflix egyik legjobb animációs sorozatának végétől, így búcsúzik majd a Castlevania.

Hirdetés

A Castlevania negyedik szezonjáról érkező hírek mindig kicsit keserédesek: az új epizódok hamarosan befutnak, de ezzel együtt jön a búcsú ideje is.

A 2017-ben indított játékadaptáció a Netflix egyik legnagyobb húzócímévé nőtte ki magát, amiből szívesen megnéznénk akár 10 évadot is, de mindegy, hogy mi mit szeretnénk, a negyedik lesz az utolsó. Az első előzetes alapján legalább annyi biztos, hogy látványos lezárást kapunk.

A legújabb trailertől azt kaptuk, amiben a széria mindig is erős volt: vérgőzös akciót. Trevor, Sypha és Alucard a múlt démonjaival küzdenek, miközben Carmilla és társai a világ leigázását tervezik. Isaac útja is a végéhez közeledik, serege pedig epizódról epizódra félelmetesebbnek tűnik. 

Hirdetés

Nézzétek meg az előzetest:

Nagyon kíváncsiak leszünk arra, hogy hogyan futnak majd össze ezek a szálak, és hogy a Netflix stábjának sikerült-e egy kielégítő lezárást írnia az egész történethez. A streamingóriás nem várat minket sokáig a válaszokkal, mivel a Castlevania 4. szezonja már május 13-án megérkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)