Hirdetés

Befutott a Monster Hunter film rövid előzetese, a rajongóknak nem fog tetszeni

|

A Resident Evil után a Capcom másik videojátékos franchise-át is teljesen átértelmezi Paul W. S. Anderson és Milla Jovovich.

Hirdetés

Nyilván ízlés dolga, de mióta Paul W. S. Anderson franchise-filmeknek (Resident Evil-filmek, Alien vs. Predator) szentelte a pályafutását, egyetlen emlékezetes mozit sem rendezett, pedig az 1997-es Event Horizon (Halálhajó) fényes karriert vetített előre. Milla Jovovich férje az Umbrella, a zombik és a T-vírus után a Capcom újabb kultikus videojáték-sorozatát adaptálja a Monster Hunter képében. Hogy ez jó döntése-e, vagy sem, csak később derül ki, de már az alapkoncepció sem épp olyan, aminek láttán állva tapsolnák őt és a teljes stábot a széria keményvonalas rajongói.

Hirdetés

A hivatalos szinopszis szerint ugyanis egy elit katonai egység Artemis hadnagy (őt alakítja Jovovich) vezetésével áttéved egy másik világba, amelyet gigantikus szörnyek laknak. Itt egy tapasztalt vadász tanítja meg nekik mindazt, ami nélkül nem maradnának életben. Utóbbi szerepben Tony Jaa tündökölhet majd, bár őt még nem láthatjuk az első, mindössze néhány másodperces Monster Hunter teaser trailerben. Azt legalább a produkció javára írhatjuk, hogy nem rukkolt elő saját szörnnyel (még!), hanem egy Black Diablos lepi meg a gyanútlan katonákat. 

A Monster Hunter film a már említettek mellett Ron Pearlmant, Meagan Goodot, Diego Bonetát és a T.I. becenevű rappert is a stáblistán tudhatja. A tervek szerint még decemberben műsorukra tűzik a mozik, holott nemrég még jövő áprilisi bemutatóról szólt a fáma.

Ti várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)