Hirdetés

Befutott a Vaják előzménysorozatának új előzetese, benne egy régi ismerőssel

|

Magyar felirattal nézhetitek meg, a Vaják: A vér eredete friss kedvcsinálóját.

Hirdetés

Addig is lesz mit néznie a széria (vagy a könyvek, esetleg a játékok) rajongóinak, amíg befut majd végre a Vaják harmadik szezonja, melyben utoljára bújik majd ugyebár Henry Cavill a főhős bőrébe - a negyedik felvonásban már Liam Hemsworth váltja őt Geraltként.

A The Witcher: Blood Origin, avagy Vaják: A vér eredete minisorozat ugyanis már december 25-én meg fog érkezni a Netflixre. A sorozat mintegy 1200 évvel az eredeti Vaják eseményei előtt játszódik, azokat az eseményeket láthatjuk benne, amik végül a Szférák Együttállásához vezettek, még bukása előtt láthatjuk az ősi tünde civilizációt, és cseppet sem mellékesen szemtanúi lehetünk az első vaják megteremtésének is.

Hirdetés

A trailer pedig rögtön el is lövi a minisorozat egyik nagy meglepetését, szóval a spoilerekre érzékenyek inkább ne indítsák el a videót. Az előzetes végén ugyanis felbukkan Joey Batey, aki minden bizonnyal itt is Kökörcsint fogja alakítani, aki valamilyen módon visszakerült a régmúltba.

A Vaják: A vér eredete nagyjából három hét múlva, december 25-én válik elérhetővé, kizárólag a Netflixen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)