Hirdetés

Befutott az élőszereplős Resident Evil sorozat első, magyar feliratos trailere

|

A Netflix Resident Evil szériájának húzóneve Lance Reddick lesz.

Hirdetés

Nagy volt a felbolydulás, amikor kiderült, hogy egy élőszereplős Resident Evil sorozat fogja erősíteni a Netflix felhozatalát - a zavart pedig az okozta, hogy ebben a projektben Albert Weskert a John Wick filmek színésze, Lance Reddick alakítja, ami sok rajongónál kiverte a biztosítékot. A széria azonban a negatív hangok ellenére is megvalósult, és mint ahogyan az márciusban kiderült, a nyár közepén már nézhetjük is. A streamingszolgáltató már csak az első előzetessel volt az adós, ezt most pótolta.

Hirdetés

A szimplán csak Resident Evil névre keresztelt sorozat középpontjában Jade Wesker áll majd, aki közel tizenöt évvel a halálos vírus kitörése után, 2036-ban próbál meg életben maradni New Raccoon City zombiktól hemzsegő városában. De Jade-et nem csupán az élőhalottak fenyegetik, hanem apja Umbrella vállalattal való kapcsolatai és húga, Billie sorsa is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A történet bemutatja, hogy mi történt a múltban és azt is, hogy mi a helyzet a jelenben. Íme egy kis kedvcsináló az eseményekből: 

A Resident Evil újradefiniálását ígérő projekt július 14-én rajtol el a Netflixen. Bízunk benne, hogy jobban fog elsülni, mint a Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)