Hirdetés

Befutottak a Mortal Kombat film első értékelései – jó lett, vagy újabb felejthető adaptációt kaptunk?

|

Sikerült végre tisztelettel bánni egy videojátékos franchise-zal, vagy ismét csak a pénzünkre pályáznak a filmesek?

Hirdetés

Április 23-ától végre bárki megnézheti a régóta várt Mortal Kombat filmet, mely két fronton is harcol; eleget kell tennie a játékosok magas elvárásainak úgy, hogy közben egy átlagos nézőt is szórakoztatni tud szimpla akciófilmként.

Ugyan ahhoz, hogy a saját szemünkkel is megbizonyosodhassunk arról, hogy mit sikerült összerakni, még várni kell, vannak olyan szerencsések, akik már látták a filmet, szerintük pedig nem foghatunk mellé a Mortal Kombat reboottal.

Hirdetés

A megjelent kritikák szerint a film ugyan nem rendelkezik mély sztorival, de ezt talán senki nem is várta el. Helyette szinte mindenki dicséri a harcok koreográfiáját és a kaszkadőrök által végzett kiváló munkát. Ha hihetünk azoknak, akik már látták, a film mindenkinek szórakoztató lehet, a Mortal Kombat rajongók pedig különösen elégedettek lehetnek.

Alább kiemeltünk néhány részletet a már megjelent kritikákból:

A'bidah Zaid, Geek Culture:

"Játékos adaptációként a Mortal Kombat nagy gonddal és a részletekre való odafigyeléssel emeli át a videójáték világát a vászonra. A karakterek is hasonlóak a játékokból ismert alakjaikhoz, a ruhák és a harcmodor pedig szinte tökéletesen ugyanaz."

Mufaddal Fakhruddin, IGN Middle East:

"Ha Mortal Kombat rajongó vagy, nagyon fogod élvezni a filmet, hiszen a jelenlegi tudásodat a játék világával kapcsolatban nagyon jól egészíti ki, és csak élvezni kell az erőszakot. Ha azonban csak átlagos nézőként ül le valaki a film elé, nem igazán lesz miért különösebben izgulnia."

Bryan Tan, Yahoo! News Singapore:

"Elégedettek lehetnek a rajongók, hiszen az új film egy komoly előrelépés az 1997-es Mortal Kombat Annihilationhöz képest, aminek olyan volt a látványvilága, mintha a Microsoft Word funkcióját, a Word Artot használták volna. A rajongók továbbá sok jellegzetes mondatot és mozdulatot láthatnak majd a karakterektől, amivel a film csak még közelebb kerül a Mortal Kombat játékokhoz."

Ti várjátok már a Mortal Kombat filmet? Izgatottabbak vagytok a kritikák láttán, vagy inkább szkeptikusan várjátok a megjelenést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)