Hirdetés

Befutottak az első fotók a Dungeons & Dragons film forgatásáról

|

Olyan színészekkel készül a Dungeons & Dragons adaptáció, mint Chris Pine, Hugh Grant és Michelle Rodriguez.

Hirdetés

Nem a közeljövőben lesz a méltán híres Dungeons & Dragons franchise filmváltozatának premierje, de már az is megnyugtató lehet a stúdiónak és a rajongóknak egyaránt, hogy egy világjárvány ellenére májusban el tudott kezdődni a forgatás.

A rendezői székben Jonathan Goldstein (Pókember: Hazatérés, Vakáció, Förtelmes főnökök) és John Francis Daley (Dr. Csont, Vakáció, Pókember: Hazatérés) foglalnak helyet, akik ráadásul a saját forgatókönyvükből dolgozhatnak. 

Hirdetés

A stábban pedig olyan színészek kaptak helyet, mint Chris Pine, Michelle Rodriguez, Sophia Lillis, Regé-Jean Page és Hugh Grant, aki ráadásul a kaland főgonoszát alakítja.

Bár az első forgatási fotókon egyikőjüket sem láthatjuk, viszont a helyszíneket és egy-két még ismeretlen karaktert annál inkább, az alábbi galériában ti is végig tudjátok lapozni a Forgotten Realms Wiki által megosztott látnivalókat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A munkálatok egyik helyszíne egyébként a Nothumberland-i Alnwick kastély, amely a Harry Potter rajongók számára valószínűleg ismerős lehet. 

A Dungeons & Dragons film premierje a jelenlegi tervek szerint 2023. március 3-án lesz. A történet egyelőre nem ismert, de azért egy kérdést megér: ti láttok fantáziát az adaptációban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)