Hirdetés

Bella Ramsey szinte a The Last of Us egész forgatása alatt mellkasszorítót viselt, most azt is elmondta, miért

|

Arról is mesélt, mit gondol az LMBTQ szálak miatt háborgó nézőkről.

Hirdetés

A The Last of Us sorozatban Ellie-t alakító Bella Ramsey pár hete egy interjúban elmondta, nembinárisként gondol magára (ugyanakkor az például nem izgatja különösebben, hogy milyen személyes névmást használnak rá). Most egy újabb interjú során is előkerült a téma, Ramsey pedig kifejtette, hogy a névmások ugyan tényleg nem tudják meghatni, de azt azért kifejezetten nem szereti, ha "ifjú hölgynek" hívják. 

Elárulta továbbá azt is, hogy a forgatás nagyjából 90%-ában mellkasleszorítót viselt - ez a mérték egyébként valószínűleg már több, mint az egészséges határ, ezt ő is megjegyezte. A mellszorítók gyakorlatilag arra valók, hogy minimálisra csökkentsék a mellek megjelenését, ezáltal redukálni tudják azt a kellemetlen érzést, amit a nemi jellegek láthatósága okozhat valakinek. Ramsey azt mondta, minderre azért volt szükség, mert mellszorítóban sokkal jobban tudott a forgatásra koncentrálni.

Hirdetés

Bella Ramsey azt is elmondta, hogy a Joelt alakító Pedro Pascal (akinek egyébként van egy transz testvére) nagyon támogató volt vele, sőt a forgatások alatt elég sokat beszélgettek a nemekről és a szexualitásról, viszont ezek a beszélgetések nem mindig voltak komolyak és mélyenszántók, sőt olykor inkább humorosak, mókásak lettek, ugyanakkor mindig végtelenül őszinték voltak.

Ahogy magában a The Last of Us videojátékokban, úgy az ebből adaptált tévésorozatban is fontos szerephez jut a szexualitás és az LMBTQ karakterek megjelenítése. Ennek kapcsán Bella Ramsey elmondta, akiket az egész felháborít, azoknak bizony hozzá kell szokniuk mindehhez. Ramsey szerint ha valaki azért nem akarja nézni a sorozatot, mert abban meleg karakterek is megjelennek, és kapcsolódnak bizonyos történetszálak ezekhez a szereplőkhöz, akkor lelkük rajta, ők fognak lemaradni valamiről. Ramsey kitért arra is, hogy a The Last of Us: Part II-ban még hangsúlyosabban jelentek meg queer történetszálak, a sorozat második évada pedig továbbra is hűen fogja adaptálni az eredeti művet, ő pedig egyáltalán nem fog félni ettől.

A színésznő kifejezetten várja, hogy eljátszhassa az idősebb Ellie-t, aki mellett már ott van párja, Dina is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)