Hirdetés

Napi büntetés: egy gamer lány a saját fürdővizét árulja, el is kapkodták az összeset

|

Tudjuk, hogy a világon mindenre van igény, de ez talán túlmegy egy bizonyos határon.

Hirdetés

Belle Kirschner, vagy ahogy az interneten ismerik, Belle Delphine egy instagram modell, akit közel 4 millió ember követ. Mondjuk ha megnézzük a képeit, viszonylag könnyű rájönni, hogy miért. Annyit elárulok, hogy nem feltétlen edukációs jellegű a kontent, amivel szórakoztatja a rajongókat.

Hirdetés

A kisasszony azzal a remek ötlettel állt elő, hogy a róla készült, brutálisan túlárazott poszterek után elkezdte árulni a saját fürdővizét. Mármint nem egy fürdősót, vagy habfürdőt, vagy bármit, amitől te is olyan illatú leszel mint ő, hanem azt a vizet, amibe beleáztatta a hátsóját.

Egy kis üvegcse 30 (!) dollárba kerül, és a webshop információi szerint már el is kapkodták az első szállítmányt. Szerencsére valószínűleg ma este is fürdik a lány, úgyhogy nem lehetetlen pótolni a dolgot.

A termékleírásnál ugyan szerepel, hogy ez valóban fürdővíz, és emberi fogyasztásra nem alkalmas, inkább szentimentális célokat szolgál, nem akarjuk tudni, hogy mi lesz a termék sorsa a kedves vevőknél. 

De legalább azt is tudjuk, hogy tényleg bármiből meg lehet élni, ha megtalálod a saját közönséged.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)