Hirdetés

Bemutatkozott a hivatalos Minecraft gabonapehely

|

A Kellogg's különleges reggelizőpelyhe elvileg még a nyáron felkerül a boltok polcaira.

Hirdetés

Több mint egy évtizeddel ezelőtt a Minecraft pusztán egy szimpla és kreatív játék volt, ami aztán óriási népszerűségre tett szert és az eltelt évek során méretes franchise lett belőle, amivel már más videojátékos műfajokban is találkozhattunk. Emellett elképesztően sok merchandise is készült a Mojang alkotásához, hamarosan pedig már egy étel is viselni fogja a nevét.

Hirdetés

A reggelizőpelyhekre szakosodott Kellogg's ugyanis bejelentette a Minecraft Creeper Crunch nevű, fahéjas ízesítésű gabonapelyhet, ami a tervek szerint valamikor augusztusban fog debütálni az Egyesült Államokban. Egy doboz megvásárlásával ráadásul nemcsak finom reggelihez juthatnak hozzá az emberek, hanem bezsebelhetnek egyet a tíz különböző kozmetikai cucc közül, amit aztán rá is aggathatnak virtuális karakterükre.

Szerintetek mit lehetne még eladni a Minecraft nevével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)