Hirdetés

Napi büntetés: már megint énekel Ben Brode, a Hearthstone rendezője

|

Az Un'Gorós produkció akkora sikert aratott, hogy hivatalos trailer helyett ezúttal is a játék atyaúristene rappeli el a sztorit.

Hirdetés

A Journey to Un'Goro megjelenésekor a játékosok szomorúan vették tudomásul, hogy a Blizzard valamiért nem készített zenés trailert a kiegészítőhöz. Szerencsére a Hearthstone rendezője vicces kedvében volt és gyorsan felénekelt valamit, hogy mindenki megnyugodjon, produkciója pedig akkora sikert aratott, hogy a rajongók azt követelték, mostantól mindig egy ilyen előadás vezesse fel a kiegészítőket.

Most, hogy nyakunkon a Knights of the Frozen Throne megjelenése, Ben Brode fel is énekelte a számot. Ezúttal nem magáról a kiegészítőről van szó, sokkal inkább a Warcraft 3 történetéről, hogy hogyan is lett Arthasból az, aki, így akkor is érdemes meghallgatni, ha a kártyajáték nem érdekel, a Warcraft univerzum viszont igen.

Természetesen már az első remixek is elkészültek. Nekem a Dr Dre-s változat a kedvencem, de a Vanilla Ice-os se rossz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)