Hirdetés

Sonic film - kiderült, ki alakítja a kék sünt

|

Aki álmatlanul forgolódott amiatt, hogy kinek a hangján szólal majd meg a kék sündisznó, az ma jól fog aludni.

Hirdetés

Akármennyire is hihetetlen, de tényleg készül egy élőszereplős Sonic the Hedgehog filmadaptáció. Azt már tudjuk, hogy a főgonoszt Jim Carrey alakítja, de ma már az is kiderült, hogy ki lesz a főszereplő.

Hirdetés

Bár élőszereplős filmről van szó, azért természetesen nem úgy kell majd elképzelni a mozit, hogy a címszereplő arcát kékre pingálják és bebújik egy hasonló színű kezeslábasba. Sonic egy CGI karakter lesz, Ben Schwartz pedig a csak hangját kölcsönzi majd a villámgyors sünnek. A sztoriról egyelőre csak keveset tudunk, de az biztos, hogy Dr. Robotnik lesz a főellenség.

A Sonic the Hedgehog film a SEGA és a Paramount közös projektje, és a jelenlegi tervek szerint 2019. november 15-én fog az amerikai mozikba kerülni. A hazai premierről még nincs hír, de valószínűleg valamikor ekkortájt számíthatunk mi is a Sonic mozira. 

Ti várjátok a filmet vagy teljesen hidegen hagy benneteket Sonic és Dr. Robotnik összecsapása? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)