Hirdetés

Beszéljük meg együtt, milyen volt a The Last of Us sorozat utolsó előtti része

|

Ma sem maradtok The Last of Us kibeszélő nélkül.

Hirdetés

Már csak egyetlen egy epizód van hátra a The Last of Us széria egész első évadából, ami két dolgot jelent: egyrészt már nézhető a jövő héten esedékes évadzáró magyar feliratos előzetese, másfelől jön a legújabb kibeszélőnk, melyben ezúttal a nyolcadik részről lesz szó.

Elég tartalmas epizódon vagyunk túl, amit spoileresen fogunk majd ma esete kivesézni, de az adáskezdésig még van hátra pár óra, szóval még bőven van időtök pótolni az új rész, ha eddig esetleg nem láttátok volna - magát a livestreamet tényleg csak úgy nézzétek, ha már túlvagytok a friss részen, mert nem fogunk finomkodni a spoilerekkel. 

Hirdetés

Mint minden hétfőn, természetesen ma is a már jól megszokott este 8-kor kezdünk, nagyjából egy órán át fogunk majd beszélgetni veletek együtt az aktuális epizódról. 

Ha tetszett nektek a kibeszélő, akkor bátran dobjatok rá egy like-ot, hasonló tartalmakért pedig mindenképpen iratkozzatok fel a csatornánkra, ha korábban esetleg még nem tettétek volna. Amennyiben támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság és a szuperköszönet funkciókkal erre is lehetőségetek van.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)