Hirdetés

Cicáknak segít otthont találni a Bethesda

|

A srácok összeálltak egy erre szakosodott szervezettel, és a The Elder Scrolls Khajiitjait bevonva igyekeznek segíteni.

Hirdetés

Nemrég debütált a The Elder Scrolls Online legfrissebb kiegészítője, ami Elsweyrbe kalauzolja el a játékosokat. Ez a régió a leginkább macskákra hasonlító Khajiit faj otthona, így a Bethesda keresve sem találhatott volna jobb alkalmat néhány valódi négylábú megmentésére.

Hirdetés

Az Ausztráliában tevékenykedő Cat Adoption Foundation nevű szervezet kóbor cicák megmentésével és rehabilitációjával foglalkozik, még szerető gazdikat is igyekeznek találni az árván maradt állatok számára. Az önkéntes adományokból működő csapat most elég nagy segítséget kapott a Bethesda Australia & New Zealand részéről. A stúdió ugyanis nyolc héten át fog kitenni posztokat a saját Twitter-oldalára, amelyekben egy-egy cicának próbál otthont találni. Az állatok Alfiq-ként vannak bemutatva, ami a Khajiitok sima házi macskára hasonlító alfaja, szóval a srácok ügyesen összekapcsolták a jótékonykodást a The Elder Scrolls világával, amiért jár egy óriási pacsi nekik.

Hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)