Hirdetés

Fallout 4 - elfogyott a Nuka Cola Quantum, de nem a rajongók kapkodták el

|

Sokan nem tudnak egyet sem beszerezni a különleges Fallout 4-es italból, és könnyen lehet, hogy azért nem, mert trükközés folyik a háttérben.

Hirdetés

A Fallout 4 az év egyik, ha nem a legjobban várt játéka lett, ennek megfelelően pedig a Bethesda rengeteg menő promóciós kampánnyal készült. Ezek közül az egyik legjobb a Nuka Cola Quantum, mely a játékban található ritka ital valós mása (szerencsére a sugárzás nélkül) és kizárólag a Target üzletekben kapható. Vagy legalábbis ez lett volna a terv, de sokan már nyitáskor nem találtak egyet sem.

A Fallout népszerűségét tekintve egyáltalán nem meglepő, hogy a legtöbb Target üzletben már nem kapható a Nuka Cola, viszont ennek feltételezett oka már annál érdekesebb: könnyen előfordulhat, hogy az alkalmazottak maguk vásárolták fel a teljes készletet, hogy aztán az eBayen adják tovább, mivel egy ilyen limitált cucc előbb-utóbb egyértelműen gyűjtői darab lesz.

A Reddit egyik felhasználója arról mesélt, hogy valaki konkrétan a nyitás pillanatában fogta, és elvitte az összes Nuka Colát, ami az üzletben volt megtalálható. Előfordulhat, hogy voltak olyan üzletek, ahol nem számítottak a nagy érdeklődésre és nem limitálták az egy főre jutó üvegeket, de biztos, hogy olyan is volt, ahol egy, vagy legfeljebb két üveget vihetett el egy vásárló.

Azóta már több Target alkalmazott is megerősítette, hogy egyes üzletekben szabálytalanul és trehány módon jártak el az alkalmazottak (beleértve a menedzsereket is, akik ezt hagyták), de egyelőre semmi hivatalos infó nincs arról, hogy lesz-e valami következménye az esetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)