Hirdetés

Hatalmas siker volt a Fallout 76 titokzatos livestreamje

|

Több mint 2 millió egyedi látogatót vonzott be a Bethesda titokzatos és enyhén szürreális közvetítése, amely végül a Fallout 76 bejelentésével végződött.

Hirdetés

A napokban egy rendkívül fura virális kampánnyal állt elő a Bethesda, ugyanis 24 órán keresztül közvetítettek egy nem különösebben mozgalmas streamet, hogy aztán a végén bejelentsék a legújabb alkotásukat, a Fallout 76-ot.

Hirdetés

A kampány bevált, ugyanis Todd Howard elárulta, hogy a 24 órán át tartó közvetítés több, mint 2 millió egyedi látogató érdeklődését keltette fel:

"Több millió ember csatlakozott a streamünkre, hogy nézze a nem is tudom mit. A semmit."

Persze azért is azt is érdemes megjegyezni, hogy a Fallout 76 esetében a "leleplezés" egy kicsit erős kifejezés, ugyanis a játékról a létezésén kívül semmit nem lehet tudni a pletykákat leszámítva. A legtöbb kiszivárgó információ szerint egy túlélőjátékról van szó, ami főleg a Rustból hasonló játékokból merít, de valószínűleg az E3-on fognak biztos infók kiderülni.

Ti mire számítotok? Néztétek a streamet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)