Hirdetés

Beyond Good & Evil film készül a Netflixre

|

A Pokémon - Pikachu, a detektív rendezője, Rob Letterman dolgozik majd a Beyond Good & Evil filmadaptáción.

Hirdetés

A jelek szerint a Ubisoft filmes részlege elég szorosra fűzte kapcsolatát a Netflixszel. Épp csak most derült ki, hogy Splinter Cell animációs sorozat készül a streaming platformra, máris érkezett egy újabb hír, miszerint a 2003-as Beyond Good & Evil is filmadaptációt kap, ami ugyancsak a Netflixen landol majd.

Hirdetés

A Ubisoft illetékesei mindezt meg is erősítették a Polygonnak, szóval gyakorlatilag tényként lehet kezelni a Beyond Good & Evil film létezését. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a filmben keverednek majd az élőszereplős jelenetek és az animált megoldások, szóval valami olyasmire számíthatunk majd, mint a Pokémon - Pikachu, a detektív esetében, ahol CGI zsebszörnyek kalandoztak együtt az emberi hősökkel. A párhuzam egyébként egyáltalán nem véletlen, ugyanis a Beyond Good & Evil filmért Rob Letterman, a Pokémon - Pikachu, a detektív rendezője felel.

Még nagyon korai stádiumnál tart csak a munka, Letterman és a producerek egyelőre a megfelelő forgatókönyvírót keresik, szóval még biztosan nem a közeljövőben lesz érdemes keresgélni a filmet a Netflix friss megjelenései között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)