Hirdetés

Tudod, hogyan kapcsolódik össze Billie Eilish és a Mass Effect 2?

|

Az elmúlt pár év egyik legnépszerűbb fiatal popsztárjának több köze van a videojátékokhoz, mint gondoltátok volna.

Hirdetés

Bizonyára hallottátok már Billie Eilish nevét, aki három év alatt jutott el az első, SoundCloudon közzétett dalától addig, hogy öt Grammy-díjat vigyen el más elismerések mellett, és napjaink egyik legismertebb előadójává váljon. A tavalyi év nagy slágere volt a Bad Guy, mindenhol szerepelt, szépen előtérbe került mostanában.

Hirdetés

A Guild Wars 2 zeneszerzője világított rá arra Twitteren, hogy Billie Eilish édesanyja Maggie Baird. Lehet, hogy az ő nevét kevésbé ismeritek, viszont aki játszott a Mass Effect 2-vel vagy 3-mal, Samara szerepében láthatta, de szerepelt korábban a Vampire: The Masquerade - Redemptionben, a Rogue Squadronban, az EverQuest II-ben, mellékszereplőket szólaltatott meg a Saints Rowban és folytatásában, valamint besegített a Lightning Returns: FInal Fantasy XIII-nál is. Filmekben és sorozatokban ugyancsak felbukkant.

És ha már itt tartunk: férje és Billie Eilish apja, Patrick O'Connell szintén színész, ő a 2016-os Hitmannél (Claus Hugo Strandberg szerepében, aki az A Gilded Cage küldetés egyik célpontja volt), a Splinter Cell: Double Agentnél, a Született feleségek játékváltozatánál, valamint a Lands of Lore III-nál közreműködött.

Gondoltuk, megosztjuk veletek, hogy ha egy beszélgetés során az énekesnőről esik szó, ne álljatok ott szótlanul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)