Hirdetés

Biomutant - elég vad lesz a két gyűjtői kiadás

|

A THQ Nordic nem óvatoskodik, tényleg próbál a - tehetősebb - rajongók kedvében járni.

Hirdetés

Tegnap a Destroy All Humans gyűjtői kiadásait nézhettük vágyakozva, mára pedig a Biomutant két speciális változata jutott. Kár, hogy megjelenési dátumot még mindig nem csaptak hozzájuk, de a gamescom már nincs messze, a játék ott lesz, és elvileg továbbra is 2019-es érkezéssel számolhatunk.

Hirdetés

Aki már most úgy érzi, hogy a Biomutant lesz az új kedvence, mától előrendelheti a Collector's Edition és Atomic Edition kiadásokat a hivatalos oldalról. Kezdjük a kisebbel: a Collector's-ban az alapjáték mellett található egy a főszereplőt mintázó figura, egy vászon a key art képével, valamint a betétdalokat tartalmazó lemez, és ezt egy kiváló minőségű dobozba pakolják bele. PC-s játékkal 109,99 euróért, konzolosakkal 119,99 euróért lesz kapható.

Ennél egy szinttel komolyabb az Atomic Edition, melynek a játék szerencsére szintén a részét képezi, mellette pedig egy 60x25x30-as, részletesen kidolgozott dioráma, egy fémdoboz, egy L-es vagy XL-es póló, egy 80x35cm-es egérpad, a betétdalok, egy A1-es méretű vászonkép kap helyett, ugyancsak egy dizájnos dobozban. Ez már kicsit vadabb, egységesen 399,99 euróba kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)