Hirdetés

BioShock - a tökéletes izometrikus RPG?

|

A Stasis Labs megmutatja nekünk, hogy milyen lenne a Bioshock izometrikus RPG-ként. Ezt valakinek meg kell csinálnia.

Hirdetés

A Bioshock 1-et nem is olyan régen láthattuk Unreal Engine 4-es környezetben, majd az Inifinite Columbiáját is megépítette valaki a Minecraftban, most pedig megnézhetjük, hogy milyen lenne, ha az Irrational sorozatának első része egy kétdimenziós izometrikus RPG lenne.

A Stasis Labs Chris Bischoffja fogta magát és összemosta a saját Stasis nevű játékát a Bioshock első részével. Egy Rapture-ben játszódó izomoterikus RPG? Yes, please.

A Stasis Labs oldalán egyébként találtok még hasonló képeket, amikben az Assassin’s Creed 4-et, a BioShock Infinite-et, a Wasteland 2-t és a Blade Runnert gondolták újra hasonló módon. Az oldal össze is omlott a nagy érdeklődés alatt, de érdemes kivárni, hogy felálljon a rendszer, mert nagyon jól sikerültek a koncepciók.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)