Hirdetés

BioShock film - tovább fájdítják a szívünket

|

A Universal Pictures BioSock filmtervezete már jó ideje befuccsolt, de alkalmanként előbukkan róla pár infó, amitől bizony összeszorul a gamerszív.

Hirdetés

Epekedve várjuk, hogy a BioShock Infinite egyszer vászonra kerüljön, de addig még hátravan az előző két epizód adaptációja is és már az első megvalósítása is zátonyra futott. A Universal Pictures és Gore Verbinski képtelen volt megegyezni a korhatárbesorolásban és a büdzsében: míg előbbi a nagyobb tömeg felé szeretett volna nyitni a PG-13-as kategóriával és kevesebb ráfordításra gondolt, addig a rendező egy R-besorolású thrillert képzelt el 200 milliós költségvetéssel.

Verbinski törekvései azonban nem jártak sikerrel, a stúdió lényegében a Watchmen bevételi "kudarcát" követően meghúzta a nadrágszíjat és parkolópályára tették a BioShock filmet, és azóta sem mozdítottak el onnan. Néha azért még felbukkan pár koncepciórajz a tervezés korai szakaszából, ahogyan történt az most is. Kasra Farahani művész a hivatalos honlapján nyilvánosságra hozta a mozihoz készített varázslatos koncepcióit és átnézve őket egyértelműen kijelenthetjük, hogy ha ilyen hangulatú és stílusú lett volna/lenne az adaptáció, arra mindannyian befizetnénk.

Ti mit gondoltok a mellékelt képek alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)