Hirdetés

Bioshock Infinite - Easter Egg a My Little Pony-ban

|

Sose hittük volna, de most a filozófikus lövölde és a pónis rajzfilmsorozat valahogy mégis egymásra találtak.

Hirdetés

Én ugyan nem tudom elképzelni, hogy mégis mekkora lehet az átfedés a BioShock Infinite rajongótábora, és a My Little Pony franchise aktuális sorozatának követői között, de most újra bebizonyosodott, hogy legyen szó akármilyen szűk keresztmetszetről, mindenki talál magának valamit.

Történt ugyanis, hogy a húsvéti hangulathoz méltó módon a My Little Pony legutóbbi epizódjának szemfüles nézi egy easter egg-re lehettek figyelmesek, ha a megfelelő pillanatban szándékosan nem a főhösökre szegezték a tekintetüket.

Amíg rászántok egy pár másodpercet, hogy megtaláljátok a meglepetést ebben a rövid gifben, addig elárulom, hogy maga a sorozat atyja, Ken Levine is észrevette a cselszövést és ki tudja, a csavaros befejezések mestereként talán már előre tudta, hogy ez fog majd történni.

És most megyünk megfésülni egymás haját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)