Hirdetés

BioShock Infinite - ölelgess Songbird plüssfigurát

|

A BioShock Infinite megérdemelt sikerének hozományaként az élet más területein is beköszöntött a merchandising.

Hirdetés

A kritikusok egy része már most az év játékának nyilvánította ki az Irrational Games legújabb címét, mi sem fukarkodtunk a dicsérettel BioShock Infinite tesztünkben. A népszerű FPS videojátékból franchise magaslatokba küzdötte fel magát: a közelmúltban beharangozott BioShock táblás játék után egy plüssfigura bővíti a palettát, amelynek segítségével pénz húzható a ki a rajongói zsebből.

A szóban forgó plüss az Elizabeth őrzésére kirendelt madárszerű teremtmény, a Songbird pontos mása, amit szeptembertől bárki beszerezhet a fejlesztők online boltjából. Nem olcsó: 55 dollár fejében szerezhetjük be a terméket, ám a pénzünkért cserébe egy 180 grammos, 7 hüvelyk (kb. 18 cm) magas, 14 hüvelyk (kb. 35 cm) szárnyfesztávolságú plüssmadarat kapunk, fém és drót alkatrészekkel, szemrevaló kivitelezésben. BioShock Infinite fanatikusoknak nem kérdés.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)