Hirdetés

Mass Effect - limitált szériás karórák az igazi gyűjtőknek

|

Ha imádod a Mass Effect relikviákat, viszont már unalmasak a szobrok és poszterek, akkor ezt a limitált N7 karórát pont neked találták ki.

Hirdetés

Sajnos a Mass Effect-trilógia rajongóinak jelen pillanatban nincs mivel elfoglalnia magát (jelenleg inkább a Dragon Age-rajongók vannak előnyben), viszont ez nem jelenti azt, hogy a világ elfelejtette volna a űropera továbbra is hatalmas rajongói bázisát. Elvégre az már biztos, hogy lesz következő része a játéknak, most pedig egy igen különleges gyűjtői értéktárgy vált elérhetővé.

A Meister által tervezett Mass Effect Limited Edition N7 Spectre Ambassador sorozatban szereplő karórák mindegyikén Mass Effectes logók és egyéb grafikák találhatóak, 100 méterig vízállóak, ráadásul két év garancia tartozik hozzájuk, szóval bizonyára elég időtálló darabok is.

Aki komolyan elgondolkozott a dolgon annak ajánlott egy kicsit szétnézni az Amazonon, elvégre így karácsony tájékán kiváló ajándék lenne egy igazán elvetemült Mass Effect-rajongó számára.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)